מאמרים
עודכן: ספטמבר 2020
מאז ומעולם שימש השוק מקום מפגש בין אנשים, בהיותו פתוח ונחשב כמקום המוני תוסס וצבעוני.
לאחרונה, נכנס מוטיב השוק כקונספט ייחודי ומרעננן לתחום האירועים בישראל ומשך איתו עיצוב מרחבי המשלב חדש וישן.
בבסיסו, עיצוב אירוע שוק מסתמך על פריטים טבעיים ומתועשים.
לרוב המוקדים המרכזיים בעיצוב הם הדוכנים או "באסטות" בלשון העם, הבנויים מלוחות עץ מיושנים ומשטחים ששימשו את עסקי התעשייה הקלה. לעיתים נוספים לדוכנים סוככים, מעין גגון מרקיזה מעץ, או חיפוי שמשונית המוסיף צבע ומימד שלישי למרחב.
ב"רונן הוכמן" מוסיפים לעיתים במרכז האירוע מטבח פתוח מרכזי בצורת מלבן/ריבוע ועליו ולצידי הדוכנים משלבים סלסלות וארגזי פירות במבחר צבעים. מהסוככים יורדים צמות שום ופלפלים ובצלים.
על המזנונים סביב ניתן להוסיף צנצנות חמוצים וירקות כבושים במבחר גוונים, וכן שימורי שמנים וקטניות בשקי יוטה גדולים.
את מתחמי הישיבה מעטרים ברונן הוכמן בעצי פרי , צמחי בוגונביליות ועצי זית.
על שולחנות הבר והקפה באירוע ניתן למקם כ"סנטר פיס" עציצוני תבלינים, עציצוני זית ופריטים אחרים משבעת המינים.
פינות הישיבה והרהיטים באירועי עשויים מעץ טבעי בגווני חום בהיר וכהה, תוך שילוב גווני מוקה/אופויט ותכלת באמצעות ראנרים וכריות נוי על הספות.
מזנוני הקייטרינג והבארים המשמשים כמוקדים מרכזיים באירוע, מעוצבים בפריטים מתועשים כמו משקלי מתכת ישנים, מאזניים, מטחנות בשר וכלי נחושת ופח כמו קומקומים, מחבתות ופרטי מטבח מעוצבים נוספים הקשורים לתחום הקולינארי
עיצוב אירוע בסגנון של שוק איכרים
מאז ומעולם שימש השוק מקום מפגש בין אנשים, בהיותו פתוח ונחשב כמקום המוני תוסס וצבעוני.
לאחרונה, נכנס מוטיב השוק כקונספט ייחודי ומרעננן לתחום האירועים בישראל ומשך איתו עיצוב מרחבי המשלב חדש וישן.
בבסיסו, עיצוב אירוע שוק מסתמך על פריטים טבעיים ומתועשים.
לרוב המוקדים המרכזיים בעיצוב הם הדוכנים או "באסטות" בלשון העם, הבנויים מלוחות עץ מיושנים ומשטחים ששימשו את עסקי התעשייה הקלה. לעיתים נוספים לדוכנים סוככים, מעין גגון מרקיזה מעץ, או חיפוי שמשונית המוסיף צבע ומימד שלישי למרחב.
ב"רונן הוכמן" מוסיפים לעיתים במרכז האירוע מטבח פתוח מרכזי בצורת מלבן/ריבוע ועליו ולצידי הדוכנים משלבים סלסלות וארגזי פירות במבחר צבעים. מהסוככים יורדים צמות שום ופלפלים ובצלים.
על המזנונים סביב ניתן להוסיף צנצנות חמוצים וירקות כבושים במבחר גוונים, וכן שימורי שמנים וקטניות בשקי יוטה גדולים.
את מתחמי הישיבה מעטרים ברונן הוכמן בעצי פרי , צמחי בוגונביליות ועצי זית.
על שולחנות הבר והקפה באירוע ניתן למקם כ"סנטר פיס" עציצוני תבלינים, עציצוני זית ופריטים אחרים משבעת המינים.
פינות הישיבה והרהיטים באירועי עשויים מעץ טבעי בגווני חום בהיר וכהה, תוך שילוב גווני מוקה/אופויט ותכלת באמצעות ראנרים וכריות נוי על הספות.
מזנוני הקייטרינג והבארים המשמשים כמוקדים מרכזיים באירוע, מעוצבים בפריטים מתועשים כמו משקלי מתכת ישנים, מאזניים, מטחנות בשר וכלי נחושת ופח כמו קומקומים, מחבתות ופרטי מטבח מעוצבים נוספים הקשורים לתחום הקולינארי